Eлектронска вињета за Бугарија

Едноставно. Oнлајн. плаќаат патарина.

Од 2019 година во Бугарија има електронска вињета. Повеќе не мора да лепите никаква налепница на шофершајбната туку можете удобно да го регистрирате Вашето возило онлајн.

На оваа интернет страница можете да го поднесете регистрирањето на електронската вињета за Вашето возило. Процесот трае само неколку минути. Ние како независен давател на услуги веднаш ќе го регистрираме Вашиот регистарски број во системот за патарина во Бугарија.

Доволно е онлајн регистрирање. Електронските вињети по желба се со моментална важност!

Вкупни цени со вклучен ДДВ и надоместок за услуга за обезбедување на онлајн порталот. Ќе најдете список во последниот чекор за нарачка.

Избери возило:

Возила < 3,5 т

До 3,5 т вкупна тежина

Приколки

Над 3,5 т вкупна тежина

Aвтоматско продолжување

Со vintrica, вашата вињета автоматски се продолжува - од година во година!

Никогаш повеќе нема да заборавите да ја продолжите и избегнувате скапи казни за патарина.
Не сакате продолжување? Можете навремено да се откажете – без никаков ризик за Вас!
Секоја година автоматски ќе имате важечка годишна вињета.

Повеќе информации

Изберете електронска вињета

Внесете ја категоријата на возилото и бројот на регистарските таблички.

Платете безбедно онлајн

Платете патарина онлајн едноставно и безбедно.

Продолжете да возите релаксирано

Електронската вињета ја добивате веднаш преку меил или преку СМС.

Никогаш повеќе не лепете! Никогаш повеќе не чекајте во редица!

Со е-вињетата повеќе не треба да излегувате од автопатот за да купите налепница. Камерите на улиците ја снимаат вашата регистарска табличка и ја споредуваат со базата на податоци.

Платете безбедно онлајн
Mastercard Visa Paypal American Express GooglePay

Дигитална годишна вињета

Безгрижно во текот на целата година со дигиталните годишни вињети.

Купи сега