Сервис за корисници на vintrica
Употребата на електронската вињета е многу едноставна. Ве молиме да ги разгледате нашите Често поставувани прашања пред да ја контактирате нашата служба за корисници. Обично, таму брзо ќе најдете одговор на Вашето прашање. Доколку имате натамошни прашања во врска со Вашето регистрирање или Ви е потребна помош, на располагање во секое време Ви стои нашата љубезна служба за корисници.

Поддршка по е-пошта

Напишете ни е-порака. Ќе го обработиме Вашето прашање што е можно поскоро.

Напиши е-порака »

Live Chat

Opening hours: Mon. - Fri. 09:30 - 16:00 (GMT+2)

Start Live-Chat

Phone

Opening hours: Mon. - Fri. 09:30 - 16:00 (GMT+2)

+49 8232 76 899 76 40

(Costs for calls to the German landline)