Регистрирај електронската вињета

1 Избери електронска вињета
2 Регистарски број и рок на траење
3 Корпа со производи
4 Адреса на е-пошта
5 Краток преглед и Општи услови и правила
6 Плати и заврши

Категорија на возило:

Возила < 3,5 т
До 3,5 т вкупна тежина
Тука влегуваат сите возила со максимално технички дозволена вкупна тежина од 3,5 т, особено патнички моторни возила и камп приколки. За возила со помалку од четири тркала не е потребна вињета (како моторцикли и трицикли).

Избери електронска вињета:

1 недела
Оваа електронска вињета важи 1 недела од почетокот на важноста.
12,18 US$
1 месец
Оваа електронска вињета важи 1 месец од почетокот на важноста.
21,53 US$
3 месеци
Оваа електронска вињета важи 3 месеци од почетокот на важноста.
35,45 US$
1 година
Оваа електронска вињета важи 1 година од почетокот на важноста.
62,29 US$
1 викенд
Оваа електронска вињета важи на избраниот викенд од петок 12:00 часот до недела 23:59 часот.
8,02 US$
Прикажани цени со вкл. законска такса за патарина, вкл. надоместок за услуга и вкл. законски ДДВ.