Регистрирај електронската вињета

1 Избери електронска вињета
2 Регистарски број и рок на траење
3 Корпа со производи
4 Адреса на е-пошта
5 Краток преглед и Општи услови и правила
6 Плати и заврши

Категорија на возило:

Приколки
Над 3,5 т вкупна тежина
Тука влегуваат лесни приколки за патнички возила, така што вкупната тежина заедно со влечното возилото е над 3,5 т.

Избери електронска вињета:

1 недела
Оваа електронска вињета важи 1 недела од почетокот на важноста.
11,17 US$
1 месец
Оваа електронска вињета важи 1 месец од почетокот на важноста.
20,54 US$
3 месеци
Оваа електронска вињета важи 3 месеци од почетокот на важноста.
35,51 US$
1 година
Оваа електронска вињета важи 1 година од почетокот на важноста.
62,39 US$
1 викенд
Оваа електронска вињета важи на избраниот викенд од петок 12:00 часот до недела 23:59 часот.
8,03 US$
Прикажани цени со вкл. законска такса за патарина, вкл. надоместок за услуга и вкл. законски ДДВ.