Регистрирај електронската вињета

1 Избери електронска вињета
2 Регистарски број и рок на траење
3 Корпа со производи
4 Адреса на е-пошта
5 Краток преглед и Општи услови и правила
6 Плати и заврши
Возила < 3,5 т
До 3,5 т вкупна тежина
Loading...

Информации за возилото

Во која држава е регистрирано Вашето возило?
D
Внесете го Вашиот регистарски број без празни места, цртичка и точка!
Ве молиме, проверете го бројот на регистарската табличка што го внесовте.
D
Двата регистарски броеви се исти.
1 викенд
Оваа електронска вињета важи на избраниот викенд од петок 12:00 часот до недела 23:59 часот.
8,66 US$
Прикажани цени со вкл. законска такса за патарина, вкл. надоместок за услуга и вкл. законски ДДВ.

Период на важност

Период на важност:
100% сигурно и заштитено